maanantai 12. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 12. luukku: Lähetä kirje tai kortti

Milloin olet viimeksi saanut ihan oikein kirjeen tai postikortin, joka on lähetetty muuten kuin onnittelujen tai jonkun kauden (kuten ystävänpäivän, joulun tai pääsiäisen) merkeissä? Niinpä niin, aika harvoin posti tuo nykyään perinteistä postia, kun yhteyttä pidetään sähköpostilla, Whatsappin, Facebookin ja muiden vastaavien kautta. Mutta silloin harvoin, kun saat ihan perinteisen kortin...tai jopa kirjeen, niin kyllähän se ilahduttaa ihan eri tavalla kuin sähköinen viesti. Tavallisen kirjeen tai kortin kirjoittamiseen ja lähettämiseen on täytynyt nähdä eri tavalla vaivaa ja siinä on erityinen persoonallinen tunnelma.

Tänään kannustakin sinua ottamaan käteen ihan tavallisen kynän ja kirjoittamaan kirjeen tai kortin jollekin sinulle tärkeällä henkilölle, jota haluat ilahduttaa. Ja nyt kun joulukortteja lähetetään muutenkin, niin kirjoitetaan hyvän joulun toivottelun sijasta jotain muuta, jotain sellaista, jolla on sekä sinulle että vastaanottajalle  suurempi merkitys. 

Siispä korttia tai kirjepaperia etsimään tai hankkimaan ja kynä käteen! Minä kirjoitin jo omani. Kortti lähtee rakkaalle mummolleni ❤

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti